Bewegen mijn Leven:

25 jaar Nederland in beweging!

E-book: Bewegen mijn Leven; 25 jaar Nederland in Beweging

Dit document betreft een overzicht van mijn actieve loopbaan gedurende 30 jaar werken in het domein van Sport, Bewegen & Gezonde Leefstijl. 

Na mijn studie Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam ben ik 5 oktober 1990 mijn loopbaan begonnen bij het Ministerie van WVC (nu: VWS). Dat gebeurde op een project samen met Maarten Koornneef en Fons Kemper. Na werken bij het Nederlands Instituut voor Sport en Gezondheid, TNO Kwaliteit van Leven, het gezondheidsinstituut NIGZ en Livelife ben ik in 2014 gestart met het bedrijf Vitaal Aktief.   


   

Dit overzicht geeft een beeld van het werk dat ik in deze periode van 30 jaar heb uitgevoerd. Tevens bevat het mijn visie op leefstijlbevordering in Nederland en mijn leefstijlboodschap, incl. een voorbeeld trainingsprogramma dat we hebben ontwikkeld vanuit Woerden Actief. 

 

In veel gevallen geef ik ook aan hoe verschillende projecten tot stand kwamen en met welke partijen we samenwerkten en de financieringsstructuren. Het is geen totaaloverzicht, maar geeft wel mooi beeld van mijn loopbaan. 

De belangrijkste doelen van dit document zijn 

1) een herinnering hebben aan mijn loopbaan; 

2) inspiratie geven aan jonge mensen die wellicht aan het begin van hun loopbaan staan - maar ook aan andere geïnteresseerde personen voor wie mijn werkwijze wellicht aanknopingspunten biedt. Ik laat hen zien dat er veel wegen naar Rome leiden en dat creativiteit & volharding vaak kan leiden tot succes; 

3) Mijn visie op leefstijlbevordering geven en mijn boodschap op dit terrein overdragen.

 

Volg je hart ….. en je kunt ver reiken en ‘think out of the box’   

 

Website by svanveenendaal.nl.